Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Ενταση στου Ψυρρή: Στα χέρια ήρθαν παραγωγοί από τη Νάξο με ελεγκτές του υπουργείου Ανάπτυξης



Ενταση και επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι στου Ψυρρή, μεταξύ παραγωγών από τη Νάξο και συνεργείου του υπουργείου Ανάπτυξης, που διενεργούσε ελέγχους σε χώρο πώλησης αμνοεριφίων. Κάποια στιγμή τα αίματα άναψαν και ομάδα πωλητών ήρθε στα χέρια με τους ελεγκτές. Επενέβησαν οι αστυνομικοί και προσήγαγαν διάφορα άτομα που πήραν μέρος στο επεισόδιο. Υπενθυμίζεται πως τα τελευταία 50 χρόνια στου Ψυρρή γίνεται αυτή την ημέρα παζάρι πώλησης αμνοεριφίων άλλα και παραδοσιακών προϊόντων, όπως τυριά για την περίοδο του Πάσχα από τους κτηνοτρόφους της Νάξου.

ΠΗΓΗ  iefimerida.gr

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ



Μετά από συνεχείς διαβουλεύσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαιθρίων Εμπόρων  και  των Σωματείων Σ.Υ.Ε. & Ν.Ε.Μ.Ε.Σ.Η.Σ. με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας καταφέραμε με μεγάλο αγώνα απόψε 14/04/2014 στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε να πετύχουμε την μεγάλη μείωση της τιμής του τέλους κατάληψης για την εμποροπανήγυρη  της Πρωτομαγιάς.

Οι τιμές τέλους κατάληψης διαμορφώθηκαν ως εξής :

          Α’ ζώνη από 110 € ανά μέτρο στα 80 €
          Β’ ζώνη από   90 € ανά μέτρο στα 60 €
          Γ’ ζώνη  από   50 € ανά μέτρο στα 40 €

Επίσης πετύχαμε η τοποθέτηση των πάγκων να γίνει από την προπαραμονή της εμποροπανήγυρης δηλαδή την Τρίτη 29/04/2014 και ώρα 09:00 μμ.

Θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε όλοι οι μικροπωλητές  τη Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας Κυρία Ευτυχία Γαϊτανά – Αποστολάκη  και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο για το κοινωνικό πρόσωπο και την ευαισθησία που επέδειξαν στο Νόμιμο και Δίκαιο αίτημά μας ενόψει της κρίσης που βιώνει ο τόπος.

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Πασχαλινό Bazaar από τον Εξωραϊστικό και Εκπολιτιστικό ''Ο Μέρμηγκας''



Πασχαλινό Bazaar θα πραγματοποιηθεί από τον Εξωραϊστικό και Εκπολιτιστικό ''Ο Μέρμηγκας'' στο Ίλιον στις 5 & 6 Απριλίου στην αίθουσα του Συλλόγου, Αώου 58 από τις 10 π.μ έως τις 9 μ.μ.