Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

«Σκούπα» στο Μαρούσι για το παρεμπόριο


Με επιτυχία στέφθηκε η επιχείρηση της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας Αμαρουσίου για την πάταξη του παράνομου υπαίθριου εμπορίου στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της με τη συνδρομή του Τμήματος Ασφαλείας .


Η κοινή επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε συγκεκριμένα σημεία εντός των διοικητικών ορίων του Αμαρουσίου κι αποτελούν εστίες παράνομων δραστηριοτήτων που έχουν να κάνουν με το παραεμπόριο.

 Συγκεκριμένα η επιχείρηση έλαβε χώρα:

 Στη γέφυρα του σταθμού ΗΣΑΠ «Νερατζιώτισσα»
 Γύρω από τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις (ΟΑΚΑ), τη Λεωφόρο Κύμης και τη Λεωφόρο Σπύρου Λούη Στην επιχείρηση συμμετείχαν, πέραν της Δημοτικής Αστυνομίας και του κλιμακίου του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου, εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας, αφού χρησιμοποιήθηκε απορριμματοφόρο για την επιτόπια καταστροφή των παράνομων προϊόντων που κατασχέθηκαν. Παράλληλα, βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα στους παράνομους μικροπωλητές.

 Το τελευταίο διάστημα, η Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας έχει εντατικοποιήσει τους ελέγχους για την τήρηση των διατάξεων περί υπαίθριου εμπορίου, ενώ στο άμεσο μέλλον θα υπάρξουν και άλλες κοινές δράσεις μεταξύ Δημοτικής Αστυνομίας και Τμήματος Ασφαλείας στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί με στόχο την εμπέδωση της ασφάλειας, της ευταξίας και της νομιμότητας στα διοικητικά όρια του Δήμου Αμαρουσίου.


ΠΗΓΗ..aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου