Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Πύργος: Στον χώρο της Αγ. Βαρβάρας η εμποροπανήγυρη για τον Αγ.Χαράλαμπο












Σε νέο χώρο βρίσκονται οι μικροπωλητές για τον εορτασμό του πολιούχου Πύργου Αγ. Χαράλαμπο που εορτάζεται στις 10 Φεβρουαρίου.  

Ο νέος χώρος βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά απο τον προηγούμενο, στις αθλητικές εγκαταστάσεις ανάμεσα στην εκκλησία της Αγ. Βαρβάρας Πύργου και το 3ο γυμνάσιο και πρόκεται να είναι στεγασμένος.



 Οι εργασίες κατασκευής των ξύλινων σκεπάστρων έχουν ολοκληρωθεί και ήδη μικροπωλητές έχουν φτάσει στο χώρο και εναποθέτουν τα προϊόντα τους.


 Στα υπέρ της μεταφοράς είναι φυσικά η καλύτερη στέγαση του χώρου απ' οτι παλαιότερα, ο μεγαλύτερος χώρος για τους μικροπωλητές, οι θέσεις για στάθμευση των οχημάτων περισσότερες (Ρ.Φερραίου, Γιαννιτσών και παρακείμενοι οδοί), καθώς και οτι Ι.Χ. θα μπορούν να διασχίζουν την ανοιχτή πλέον Ρ.Φερραίου. Βέβαια θα πρέπει να δοθεί λίγο προσοχή καθώς πολλοί μικροπωλητές έχουν μεγάλα οχήματα και δεν θα πρέπει να κλείσουν τους δρόμους έξω απο την εμποροπανήγυρι, αλλά να μεταφερθούν λίγα μέτρα πιο μακριά ώστε οι επισκέπτεω να μπορούν εύκολα να παρκάρουν.



 Ο νέος χώρος της Αγίας Βαρβάρας, αναμένεται να συγκεντρώσει πολύ κόσμο, αφού η στεγασμένη (πλέον) εμποροπανήγυρις δημιουργεί και άλλες δυνατότητες και βοηθά στην καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, περιορίζοντας και τις συνέπειες των κακών καιρικών συνθηκώv

ΠΗΓΗ.  iliaoikonomia.gr



Κατά αλλά είναι τα πολλά έξοδα και ότι είναι μακριά από τον χώρο που γινόταν μέχρι τώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου